Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Párkapcsolati tanácsadás Budapesten: adjon még egy esélyt társának!

Egy párkapcsolatban a kisebb-nagyobb nézeteltérések elkerülhetetlenek. A fontos az, hogy ezeket a problémás helyzeteket a felek meg tudják beszélni egymással. Sajnos több olyan párkapcsolat is van, ahol ezeket a szituációkat nem tudják megfelelően kezelni a felek, emiatt előbb vagy utóbb elmérgesedik kettőjük között a viszony. Amennyiben párjával Önök is hasonló helyzetbe kerültek, és csak a szakítást látja megoldásnak, adjon még egy esélyt maguknak, és vegyenek részt párkapcsolati tanácsadáson Budapesten!

Budapesten párkapcsolati tanácsadáson egy független szakember jelenlétében beszélhetik ki problémáikat. A szakember objektív véleményével segít, hogy a felmerülő konfliktusokkal kapcsolatban megoldást kapjanak a felek, így pedig könnyebb lehet megbeszélniük egymással a nézeteltéréseket. Előfordul, hogy a beszélgetések során kiderül, hogy a problémák ismeretek hiányosságából, tudatlan félreértésből, akaratlan megnemértésből adódnak.  

Budapesten párkapcsolati tanácsadáson sok minden kiderülhet Önökről és nagy eséllyel megoldhatók a felmerülő konfliktusok, ezért nem kell azonnal a végső megoldást, a szakítást választani. Ha felkeltettem érdeklődésüket, keressenek bizalommal elérhetőségeimen, és foglaljanak időpontot a tanácsadásra!