Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Miért fontos a helyes önbizalom?

Az önbizalom életünk minden területére kihat, mértéke érezhető a beszédünkön, mozdulatainkon és alapjában véve a kisugárzásunkon. Életünk során meghatározó szerepet tölt be abban, hogy egyes döntéseket hogyan kezelünk. Tehát, hogy képesek vagyunk-e meglépni adott dolgokat, és bízni annyira önmagunkban, hogy magabiztosan tehessünk saját boldogulásunkért. A szorongás és a kételyek természetes velejárói az életnek, de csak amíg nem azok irányítanak minket!

Úgy érzi, nem bízik önmagában eléggé, adott lépések és döntések megtételéhez? Kételyek gyötrik, legyen szó ismerkedésről, munkahelyi teljesítményről, vagy alapvetően nem érzi magát elég határozottnak? Van megoldás! Az önbizalomhiány leküzdhető, szakképzett pszichoterapeuta segítségével. A helyes önbizalom elérése a pszichológia eszközeivel lehetséges. A szakember képes felmérni a problémát és feltérképezni annak okát. Ennek ismeretében megtalálja a legmegfelelőbb megoldást arra, hogy Önnek ne kelljen többé feleslegesen szorongással és az önmagába vetett bizalom hiányával küzdenie. Ne higgye, hogy problémája megoldhatatlan, az önbizalomhiány korunk fő társadalmi problémái között szerepel, melyet maga a társadalom generál!

Keressen fel, ha úgy érzi, szakképzett pszichoterapeutára van szüksége, és szeretne tenni az önbizalom hiány ellen! Van megoldás!