Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Lépjen minél könnyebben a daganatos betegségek gyógyulásának útjára!

Komoly egészségügyi problémával küzd, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy nagy eséllyel gyógyulhasson? Nehezen birkózik meg nehéz helyzetével, ezért megbízható segítséget keres? Daganatos betegségek esetén is egyedülálló módszert nyújtó, jó pszichológust felkeresve megtalálhatja azt az utat, amelyen elindulva pozitívan alakíthatja életét.

A stresszes életvitel, a rengeteg munka, a környezetszennyezés és egyéb nehézségek miatt sajnos sokan vagyunk, akik egészségünk károsodásával kell, hogy szembenézzünk. A daganatos betegségekről egyikünk sem beszél könnyedén, főként, ha mi magunk szenvedünk tőle. Ilyen esetben a gyógykezelések mellett az is nagyon fontos, hogy bízzunk gyógyulásunkban, mert a pozitív hozzáállással segíthetünk a gyógyulási folyamatok beindulásában! Ebben nagy segítségünkre lehet egy jó pszichológus, aki egyénre szabott terápiával támogat bennünket. Érdemes megismerkednünk ezzel, hiszen így átformálhatjuk a betegséghez való viszonyulásunkat, ami által sejtszinten is jelentős változásokat érhetünk el!

Szakmailag jól kidolgozott módszerrel, a belső képek megfelelő előhívásával és irányításával, az immunrendszer stimulálásával nyújt gyógyulási lehetőséget a pszichoterápiai kezelés. Daganatos betegségek esetén, és más nehézségek megszüntetése érdekében is érdemes felkeresni egy jó pszichológust, aki egyénre szabott tréninggel várja. A Simonton-féle terápiáról részletesen informálódhat weboldalunkon, és bővebben is olvashat a további szolgáltatásokról!