Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Az önbizalom megtalálásának fontossága!

A mai világban egyre nagyobb problémát jelent az önmegvalósítás és az önfejlesztés hiánya. Ez a jelenség nem csak a fiatalok körében érzékelhető, de gyakran fiatal korra eredeztethető vissza az oka. Az önismeret, mely szinte minden fiatalból hiányzik manapság, az önbizalom hiányosságából fakadhat. A felgyorsult világunkban a fiatalok egyre kevesebb személyre szabott figyelemben részesülnek, így nem találják meg helyüket a társadalomban, és nem tudják, merre is indulhatnának el a későbbi évek során. 

Számtalan fiatal felnőtt ragadt az önismeret hiányában, melyből kifolyólag nem a megfelelő szakmában helyezkedett el, boldogtalannak és reményvesztettnek érzi magát, bolyong, és nem képes tartós, értékes társadalmi kapcsolatokat kialakítani. 

Ahhoz, hogy az önismeret kialakulhasson, fontos, hogy megtaláljuk önbizalmunkat, és ezzel párhuzamosan ráleljünk a saját utunkra. Ebben komoly segítséget jelenthet egy pszichoterapeuta, aki rávezet a helyes útra, és kezünkbe adja a megoldás kulcsát, melyet mi magunk dönthetünk el, hogy miképpen is alkalmazunk a jövőben. 

Találjon rá Ön is igazi énjére, melyhez bátran kérje segítségemet!